Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης – Δήμος Θηβαίων Οραματιστήκαμε – Αγωνιζόμαστε – Ελπίζουμε, συνεχίζουμε δυναμικά!

trampakoulos

Σε μια ανοικτή συγκέντρωση μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης συζητήθηκε διεξοδικά η όλη κατάσταση στον Δήμο μας, αλλά και η δική μας συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προηγούμενα τρία χρόνια.

   Κοινή διαπίστωση ότι χάθηκε η δυνατότητα μιας κοινής προσπάθειας για το καλό του Δήμου, ως αποτέλεσμα της αντιπροσωπευτικής συγκρότησης του Δημοτικού Συμβουλίου  από το σύστημα της απλής αναλογικής, με το οποίο έγιναν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019. 

   Δυστυχώς ο συγκεντρωτικός και αλαζονικός τρόπος διοίκησης της παρούσας Δημοτικής Αρχής, συνεπικουρούμενος και από τις νομοθετικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, τορπίλισε οποιαδήποτε προσπάθεια έγινε από την πλευρά μας για δημιουργικό και γόνιμο διάλογο, προς όφελος του γενικότερου συμφέροντος.

    Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής επιλογής είναι ορατά σε όλους μας, αφού τα βιώνουμε με τον χειρότερο τρόπο στην καθημερινότητά μας.

    Είναι κρίμα ο τρίτος μεγαλύτερος Δήμος στην Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας, με την τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση, να παρακολουθεί ουραγός τις εξελίξεις.

     Όλα αυτά μάς πληγώνουν αλλά δεν μάς πτοούν. Αντιθέτως χαλυβδώνουν την θέλησή μας για να διεκδικήσουμε το όραμά μας, για έναν Δήμο πρωτοπόρο στις εξελίξεις, που θα αγκαλιάσει επιτέλους ΟΛΟΥΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ και ΟΛΕΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ σε μια κοινή πορεία οικονομικής ανάπτυξης και πολιτιστικής αναγέννησης. 

Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης

Δημοτική Παράταξη Δήμου Θηβαίων

Σχετικά

Μία άποψη για το “Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης – Δήμος Θηβαίων Οραματιστήκαμε – Αγωνιζόμαστε – Ελπίζουμε, συνεχίζουμε δυναμικά!”

  1. Θηβαίος Πολιτης

    Πράγματι, θαυμάσαμε βεβαίως την γενικότερη αντίδραση σας στην ανυπαρξία του νυν Δημάρχου αλλά και τις προτάσεις που ξεδιπλώσετε 3 χρόνια τώρα!Αποδεικνύεστε και εσείς λίγοι και αυτό θα κριθεί αναλόγως…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα